If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи много ми харесват габаритите не и мигача ! Гледам че е изгоряло едното диодче на десния фар , мене това ме претеснява най-вече да не горат и после наново разлепяне на фара ! Според мен срежи кабелчетата към мигача и ще е екстра !!!
Значи много ми харесват габаритите не и мигача ! Гледам че е изгоряло едното диодче на десния фар , мене това ме претеснява най-вече да не горат и после наново разлепяне на фара ! Според мен срежи кабелчетата към мигача и ще е екстра !!!
Има разлика - на тази диодите са лепени един по един с отделно съпротивление и е доста по-различно от LED лентите, на които се връзва само едно съпротивление Колкото до мигачите - казах ви ...
Не ми се отваряше нова тема, а не намерих по-подходяща. Въпросът ми е следния - някой пробвал ли е да монтира лед на късите или на габаритите. Говорим за Н7 и Н6W? Със новите разпоредби за постоянно каране на къси. Има в e-bay варианти, но не зная каква осветеност дават. Другия проблем е, че отворът за балона на късите при нас е 16мм, а балонът на Н7 които намерих е 21мм говорим за такива със 120 светодиода и дават осветеност 450-500 lm, което е около 40 ватова крушка за осветление 220 волта. Та въпросът ми е някой пробвал ли е? За жалост на брат ми ситроена е със Н7 и има отвор за балона 21мм живота е несправедлив.
Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!
Не се лъжи да слагаш LED на мястото на H6W, разликата е огромна. Понеже се ползва отражението, изглеждат супер слаби. И трябва да са само с диоди отстрани, а такива не продават с наистина читави диоди (нещо по ват и нагоре, които биха свършили работа). През деня откровено не се виждат, вечер слаба ракия.
И аз не харесвам такива неща а Ауди пък съвсем изтъпяха щото диодите не са баш лента (щото щеше да е по-добре) ами са малки фарчета с рефлекторче
пестят ли ? що ли??
Със сигурност не е пестене, понеже всеки един от диодите им с оптика е по-скъп от лента китайчета...
Къде ли ще отиват най-много на стария фейс тези LED светлини? Някой ако се занимава с Photoshop, може да се пробва да видим как ще стоят. Иначе би трябвало да може, да се кара само на тях през деня.
Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Може ли само с такива LED светлини да караш през деня без да си извън закона?
Ако са фабрично вграждане - Да!
Ако не са - кара се на къси светлини.
Това е тълкуването на закона ... не мога да намеря линка, където от КАТ обясняват промените.
Отделен е въпросът дали ще разпознаят фабрично от афтърмаркет вграждане
Ако са фабрично вграждане - Да!
Ако не са - кара се на къси светлини.
Това е тълкуването на закона ... не мога да намеря линка, където от КАТ обясняват промените.
Отделен е въпросът дали ще разпознаят фабрично от афтърмаркет вграждане
Ясно. Щях да се учудя, ако КАТ признаваха допълнително слагани DRL
.....въпреки, че в тази тема се твърди друго.......
Къде ли ще отиват най-много на стария фейс тези LED светлини? Някой ако се занимава с Photoshop, може да се пробва да видим как ще стоят. Иначе би трябвало да може, да се кара само на тях през деня.
Comment